Çin Vize Başvurusu

Yabancı bir ülkeye girebilmek için o ülke makamlarından resmi olarak izin alınmalıdır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirketlerle çalışmak size hem zaman hem de para kazandıracaktır.

Çin Halk Cumhuriyeti: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri Pasaport hamilleri anılan ülkeye yapacakları 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

Turistik Çin Vizesi için Gerekli Belgeler

  • Pasaport
  • Fotoğraf ( 2 Adet )
  • Banka Hesap Cüzdanı (Asıl)
  • Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu
  • Nüfus Cüzdanı ( Fotokopi)
  • Gezi / Seyahat Programı
  • Adli Sicil Kaydı (Asıl)
  • İkametgah Belgesi / Senedi ( Asıl)
Hemen Arayın
Biz Sizi Arayalım