Meksika Vize Başvurusu

Yabancı bir ülkeye girebilmek için o ülke makamlarından resmi olarak izin alınmalıdır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirketlerle çalışmak size hem zaman hem de para kazandıracaktır.

Meksika: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi ve Hizmet Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik Pasaport hamilleri ise vizeden muaftır.

Meksika Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • 6 ay geçerliliği bulunan pasaport.
  • Usulüne uygun olarak doldurulmuş başvuru formu.
  • Arka fonu beyaz olan, 4.5×3.5 cm boyutunda fotoğraf.
  • İşyeri tarafından verilen dilekçe
  • Son 3 aya ait Maaş Bordrosu
  • Son 3 aya ait kişisel banka ekstreleri
  • Pasaportun ilk ve son sayfalarının fotokopisİ

Şirket Sahipleri İçin Meksika Turistik Vizesi İçin İstenen Evraklar

1. Meksika Konsolosluğu’na vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
2. Ticaret veya sanayi odasından onaylı faaliyet belgesi orjinali (son 3 aylık)
3. Vergi levhası fotokopisi
4. İmza sirküleri fotokopisi
5. Sicil gazetesi fotokopisi
6. Maddi durumu gösteren belgeler (şahsi veya şirketin – banka hesapları, tapu, kira kontratları, kredi kartları fotokopileri)
7. 4 adet Biometrik fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş)
8. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (eşlerden biri seyahat etmese bile bu evrak istenir.)
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak rezervasyonu
11. Seyahat sigortası
12. Meksika vize başvuru formu (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)

Çalışanlar için Meksika Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1. Meksika Konsolosluğu’na vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
2. Ticaret veya sanayi odasından onaylı faaliyet belgesi orjinali (son 3 aylık)
3. Vergi levhası fotokopisi
4. İmza sirküleri fotokopisi
5. Sicil gazetesi fotokopisi
6. Sigortalı işe giriş bildirgesi fotokopisi
7. 6 Aylık SSK Prim ödendisi
8. Maddi durumu gösteren belge (şahsi banka hesapları, tapu, kira kontratları, kredi kartları fotokopileri)
9. Maaş bordrosu (son 3 aylık)
10. 4 adet Biometrik fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş)
11. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (eşlerden biri seyahat etmese bile bu evrak istenir.)
12. Otel rezervasyonu
13. Uçak rezervasyonu
14. Seyahat sigortası
15. Meksika vize başvuru formu (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)

Öğrenciler için Meksika Turist Vize Evrakları

1. Öğrenci belgesi
2. Öğrenci ailesinin iş durumunu ve gelirini gösteren belge
3. Öğrenci ailesinden muvaffakat name (Eğer ailesinden bağımsız tura katılıyorsa ve 18 yaşından küçük ise)
4. 4 adet Biometrik fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş)
5. Otel rezervasyonu
6. Uçak rezervasyonu
7. Meksika vize başvuru formu (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)

Emeklilier İçin Meksika Turist Vize Evrakları

1. Meksika Konsolosluğu’na vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
2. Emeklilik kimlik cüzdanı fotokopisi
3. Emeklilik maaşının alındığı banka hesap cüzdanının fotokopisi
4. Maddi durumu gösteren belgeler(banka hesapları,tapu,kira kontratları,kredi kartları fotokopileri)
5. 4 adet Biometrik fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş)
6. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşlerden birinin seyahat etmemesi durumunda dahi verilmelidir)
7. Otel rezervasyonu
8. Uçak rezervasyonu
9. Meksika vize başvuru formu (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)

Detaylı Bilgi İçin; 0544 243 243 9 – 0212 243 243 9

Hemen Arayın
Biz Sizi Arayalım