ArayınBiz Arayalım

Norveç Vize Başvurusu

Yabancı bir ülkeye girebilmek için o ülke makamlarından resmi olarak izin alınmalıdır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirketlerle çalışmak size hem zaman hem de para kazandıracaktır.

Norveç: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Norveç Turistik Vize Gerekli Evraklar

  • Pasaport
  • Vize Başvuru Formu
  • Fotoğraf
  • Mesleki/İş Durumunu Beyan Eden Belgeler

Norveç Turistik Vize işleminde bulunan kişinin bağlı bulunduğu şirketin resmi kimliğini tanımlayan belgeler;

Şirketin Ticaret Odası Kaydı, Şirketin Vergi Levhası fotokopisi- son yıla ait vergi beyanı bilgileri, Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi- Norveç Turistik Vize işlemlerinde bulunacak başvuru sahibinin bağlı bulunduğu şirkette isim ve ünvan değişikliği varsa Sicil Gazetesi bu bilgileri içermelidir.  İmza Sirküleri fotokopisi- Norveç Turistik Schengen Vize işlemlerinde bulunan kişinin bağlı bulunduğu şirkette imza yetkisi olan kişilerin imza yetkisini göstermelidir.

Kişi Çiftçi ise; 
Bağlı olduğu Ziraat Odası tarafından verilmiş Çiftçi Belgesi aslı ve fotokopisi.

Kişi Öğrenci ise; 
Güncel tarihli  Öğrenci Belgesi aslı ve fotokopisi. Belgenin İngilizce orijinali veya yeminli tercüman tarafından tercümesi sunulmalıdır.
Öğrenci reşit değil ise; noter onaylı Muvafakatname (İngilizce veya yeminli tercüman tarafından çevirisi )

Kişi TC ikamet izni sahibi yabancı uyruklu ise;
Norveç’e seyahat dönüş tarihinden sonra en az  3 ay geçerliliği bulunan T.C. oturma izni belgesinin  fotokopisi

  • Finansal Durumu Belgeleyen Resmi Belgeler
  • Seyahat Planını Destekleyen Belgeler

Detaylı Bilgi İçin; 0544 243 243 9 – 0212 243 243 9