Rusya Vize Başvurusu

Yabancı bir ülkeye girebilmek için o ülke makamlarından resmi olarak izin alınmalıdır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirketlerle çalışmak size hem zaman hem de para kazandıracaktır.

Rusya Federasyonu (Rusya):Umuma mahsus, hizmet ve hususi mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Rusya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • Pasaport
  • Pasaportunuzun Fotokopisi 
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname
  • Rusya Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş, Arka Fonu Beyaz)
  • Yabancı Turist (Voucher) Belgesi ( Tarafımızca Temin edilmektedir.)
  • Rusya’daki Tur Operatöründen Alınmış Garanti Mektubu  (Tarafımızca Temin edilmektedir.)

Detaylı Bilgi İçin; 0544 243 243 9 – 0212 243 243 9 

Hemen Arayın
Biz Sizi Arayalım